RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Izzard snakker til penisen

Sist oppdatert:
Komikeren Eddie Izzard avslører det meste.

(SIDE2): Izzard har aldri vært kjent for å være blyg, og liker blant annet å kle seg i kvinneklær. Nå røper han også at han pleier å snakke til penisen sin for å bli kvitt ereksjonen han får når han gjør nakenscener.

Den britiske komikeren, som for tiden er aktuell sammen med Minni Driver i TV-serien «The Riches» i USA, avslører at han begynte å bruke den noe uvanlige teknikken da han spilte på teaterscenen i London og måtte gjøre nakenscener.

Var ikke i tvil
45-åringen innrømmer nemlig at han var i stor fare for å bli tent da han måtte simulere sex med den amerikanske skuespilleren Elizabeth Berkley da de spilte sammen i «Lenny» i 1999, melder Splash News.

- Du sier «Mr. Penis, her er du», fortalte han talkshowverten Conan O'Brien.

- Du må bare innrømme det, og da slapper publikum av fordi de vet at du har en enorm ereksjon på scenen.

Izzard, som har en humor som minner mye om Monthy Pythons, sier han ikke var i tvil da regissøren ba ham opptre uten en tråd.

- Jeg var på vei fra å gjøre stand-up til drama, så jeg tenkte at det ville være en fin måte å gjøre det på, så jeg sa ja med en gang, forteller han.

Tenker på Thatcher
- Så da måtte jeg rett og slett ha en naken sex-scene, simulert sex, med Elizabeth Berkley åtte ganger i uka. Det var faktisk ganske greit foran 800 mennesker.

O'Brien spurte også om Izzard noen gang var bekymret for at «kroppen skulle gjøre som den ville»?

- Jeg var bekymret for at penisen skulle bli større enn vanlig, og jeg bestemte meg bare for å være helt åpen om det og at... jeg snakket til penisen min, fortalte han.

- Jeg tror bare du må passe på, for blodet rusher ned der, men du kan få blodet til å rushe tilbake hvis du virkelig tenker veldig mye på Margaret Thatcher. Det er teknikken alle briter bruker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere