J-Lo kveldens dristigste?

J-LO: Uten giftering, strålende vakker og med kveldens dristigste kjole. Er Kate i bakgrunnen sjalu, eller lurer hun på hvorfor J-Lo ikke har trent ryggen før hun viser all den huden?

J-LO: Uten giftering, strålende vakker og med kveldens dristigste kjole. Er Kate i bakgrunnen sjalu, eller lurer hun på hvorfor J-Lo ikke har trent ryggen før hun viser all den huden? Foto: (Scanpix)

Jennifer Lopez kopierte sin egen gamle stil og senket utringningen.

13.01.09 11:19

(SIDE2): Jennifer Lopez gjorde en J-Lo på Golden Globe-utdelingen søndag. Det vil si, hun gikk tilbake til gamle vaner og viste mer hud enn hun har gjort på veldig lenge.

SJEKK OGSÅ:Her er våre kjolefavoritter

Antrekket fra Oscar-utdelingen i 2000 ble lagt merke til av sjokkerte motemennesker verden over. Det var en liten truse, med en gjennomsiktig «kjole» over, fra Versace. Nå, ni år og en tvillingfødsel senere, slår hun til med en ny variant av den dristige kjolen, denne gang er kreasjonen designet av Marchesa.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stjernen har kledt seg både tekkelig og elegant siden hun ble gift med Marc Anthony. Men nå som det ser ut til at ekteskapet nærmer seg slutten, valgte altså Jennifer å fordype utringningen, og droppet like gjerne rygg på kjolen.

Les: Hvem har den perfekte rumpa?

Valker
J-Lo fødte tvillinger for mindre enn et år siden, og selv om hun har kommet i god form, var det kanskje litt dristig å vise fram kroppen i så stor skala. Og det på scenen, som kveldens første prisutdeler på Golden Globe Awards.

Skilsmisse?
Side2 har tidligere skrevet at det ryktes at Jennifer og Marc planlegger å gå fra hverandre i februar.

Les: Går Marc og J-Lo hver til sitt?

Også søndag stilte Jennifer uten giftering, men hun hadde fortsatt Marc Anthony hengende på armen. Bortsett fra kjolen var Jennifer nydelig med vakker makeup, enkle smykker og stramt hår i topp. Hun strålte og så både lykkelig og glad ut. Kanskje gleder hun seg til Marc er ute av bildet?

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Til tross for den altfor dristige kjolen strålte J-Lo vakkert. Foto: (Scanpix)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag