12. desember arrangerte MTV-selskapet Spike TV sitt årlige Video Game Awards med kjendiser som Snoop Dogg, Stevie Wonder, Samuel L. Jackson, Olivia Wilde, Mike Tyson, og - ikke minst - Jack Black i salen.

Jack Black har lånt bort både stemmen og utseendet til actionspillet «Brutal Legend», og blir hedret for sin innsats med prisen «beste dubber». Den selvopptatte skuespilleren tror imidlertid han har vunnet prisen for «årets spill», og tar det ikke pent da en av sceneteknikerne informerer han om hvilken pris han har vunnet.

- Hva! Er vi ikke engang nominert? Pokker ta dere, Spike Video Game Awards. Dra til helvete, skriker Black av full hals før han dundrer prisen for beste dubber i bordet så glasskårene spruter.

Se Jack Black gå amok i videoen nedenfor (beklager dårlig kvalitet):

HTML EMBED

Hele opptrinnet var naturligvis godt planlagt, som resten av kveldens underholdning. En rekke artister og kjendiser underholdt publikumet i Los Angeles lørdag 12. desember. Vi har allerede nevnt noen, og kan føye til Jake Gyllenhaal, Zach Braff, Tricia Helfer, Hugh Jackman og bandet The Bravery.

Se bildene av Jack Black på Video Game Awards i karusellen nedenfor:

2665