RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jacko brukte falske navn

Foto: Jeffrey Mayer (Stella Pictures)
Sist oppdatert:
Michael Jackson kalte seg blant annet Jack London for å få tak i medisiner.

(BIIPMAG): Michael Jacksons død har vært på alles lepper denne uka. Stadig kommer det ny informasjon om hva som skjedde og hvordan Jacko levde den siste tiden av sitt liv.

Brukte kallenavn
Den nyeste avsløringen er at Michael skal ha brukt en rekke kallenavn for å få tak i resepter til ulike medisiner.

Jacko og flere leger skal ha misbrukt systemet ved å jevnlig bruke navn som Omar Arnold og Jack London for å få tak i sterke medisiner, inkludert Demerol som er et morfinlignende smertestillende preparat Jackson tok flere ganger om dagen.

Popstjernen brukte også navnet til en av sine sikkerhetsvakter, samt navnet til lederen på kontoret til en av doktorene hans, melder nettstedet TMZ.

Etterforskes
Det foregår nå en storstilt etterforskning av flere leger som skrev ut resepter til Jacko og nå kan etterforskerne også lete etter disse kallenavnene og andre.

Kilder forteller at reseptmisbruket var så enormt at en lege kunne ringe apoteket og fortelle av Michael skulle komme ned og hente Demerol. Deretter fylte apoteket inn resepten og lot være å fylle inn pasientens navn.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere