RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackos hotell-luksus

Sist oppdatert:
Michael Jackson velter seg i luksus mens han er i London. Se bilder av luksusen og oppstyret.

(LONDON/side2): Mandag flyttet Michael Jackson inn på Hempel Hotel i Craven Hill Gardens i Bayswater, ikke langt fra handlegaten Oxford Street i London sentrum.

Side2 var til stede utenfor hotellet dagen da Jackson flyttet inn. Store horder med fans hadde allerede da begynte å samle seg utenfor det femstjerners luksushotellet.

På plass var også flere titalls journalister og fotografer, som sammen med fansen ble geleidet bak metallsperringene som politiet og hotellets ansatte satte opp.

Se bilder av oppstyret utenfor hotellet nederst i saken.

Minimalistisk luksus
Jackson får nok av luksus å boltre seg i på Hempel Hotell. For på dette hotellet, som er designet av den kjente britiske designeren Anouska Hempel, har ikke spart på noe


Ifølge hotellets hjemmeside er hotellets arkitektur preget av originalitet og luksus.

Stilen beskrives som enkel, minimalistisk og virkelig fantastisk. Her kan man ifølge hotellet late seg og slappe av mens verden passerer forbi.

Her kan du se bilder av luksusen på hotellets hjemmeside.

Hotellets lobby er stilfull med rene hvite vegger, tak og marmorgulv. Flotte sofaer er nedfelt i gulvet.

Rommene har også lyse farger og en minimalistisk stil. Hotellets suiter har dessuten ulikt design.

Flere restauranter er det også på hotellet, blant annet en Thailandsk restaurant som ifølge hotellet «vil ta pusten fra deg». Her finnes også en bar som beskrives som både romantisk og stilfull, der man kan nyte en drink eller to.

Det finnes også et rolig sted hvor man kan ta kaffekopp på dagtid, og hvor en når kveldsmørket har senket seg erstatter kaffen med eksklusive årgangsviner til lyden av pianospill.

Hotellet har i tilegg en storslått hage hvor Jackson og hans tre barn kan trekke frisk luft.

- 80.000 per natt
For all denne overdådige luksusen betaler Jackson ifølge den britiske avisen The Sun 6300 pund per natt, det vil si om lag 80.000 norske kroner.

Hotellet har til og med ha måttet bygge om før 47-åringen flyttet inn. Det skal blant annet ha blitt satt opp en temporær høy vegg som deler annen etasje av hotellet i to.

Årsaken er at Jackson skal ha ønsket å sikre privatlivet for seg selv og sine tre barn Prince Michael (9), Paris Kathrine (8) og Prince Michael II (4).

Ifølge The Sun så bruker Jacksons familie en suite og seks andre rom på hotellet.

«Jackson, king of pop»
Allerede tidlig mandag ettermiddag begynte fansen å samle seg utenfor hotellet. Ungdom fra en rekke land hadde tatt turen for å forhåpentligvis få et glimt av sin superhelt.

«Michael Jackson, king of pop», skrek fansen og speidet opp på hotellvinduene. Enkelte hadde med seg soveposer, og andre sto klare med t-skjorter og bilder i tilfelle Jackson dukker opp.

Hver gang det kom kjørende en bil skrek fansen og blitzlysene fra fotografene blinket.

Sent mandag kveld tok Jackson seg en tur ut fra hotellet, og dro ved midnatt på shoppingtur sammen med Topshop-eieren Sir Philip Green midt i London sentrum.

- Han var veldig hyggelig, og absolutt en gentleman, sa Green til mediene etter handleturen.

Tirsdag viste Jackson seg også fra et av vinduene på hotellet. Han vinket og ga slengkyss til fansen, og enkelte både skrek og gråt.

Han har også vært innom kontorene til Guinness World of Records

Synger igjen
Onsdag kveld skal Jackson for første gang på flere år synge på World Music Awards i Earls Court, der han etter planen fremføre «Thriller».

Musikkeksperter spår nå at akkurat den opptredenen, om den sitter som den skal, kan bli det nye startskuddet for Michael Jacksons karriere etter pedofilianklagene mot ham.

Planen er at Jackson skal bo på hotellet i Bayswater frem til fredag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere