RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jackson flytter til Europa

Sist oppdatert:
Michael Jackson har sagt opp førretningsførerne sine og flytter til Europa. The MacMillan Firm skal få Jackos økonomi på beina igjen.

Megastjernen Michael Jackson har bodd i ørkenstaten Bahrein siden han ble frikjent for pedofili-tiltalene for et år siden. Hans talskvinne sier nå at han har sparket forretningsførerne sine og hyret inn et selskap i New York for å rydde opp, melder AP.

New York-selskapet L. Londell McMillan og The McMillan Firm er kjent for å drive økonomiske snuperasjoner. De har jobbet med en rekke musikere, blant annet Stevie Wonder, Prince og Jay-Z.

Jacksons talskvinne, Raymone K. Baine er utnevnt som direktør i det nye Michael Jackson Company, som erstatter Jacksons gamle MJJ Productions.

Det er foreløpig uklart hvilket land Jackson flytter til, men han befinner seg for øyeblikket i Irland. Jackson vil imidlertid beholde huset sitt i Bahrein. Grunnen til at Jackson nå flytter til Europa er at han vil være mer tilgjengelig for møter med nøkkelpersoner i musikkbransjen.

I løpet av 2007 kan vi også vente oss et nytt album fra Jackson, og en rekke konserter er på trappene.

- Han vurderer en rekke konserttilbud, og han har tenkt å sette i gang i løpet av de neste månedene, heter det i en uttalelse fra Baine.

Det har lenge gått rykter om at Jackson har vært på randen av konkurs. I april ble det kjent at han hadde inngått en avtale med Sony Corp., som sammen med Jackson satt på katalogen med en rekke Beatles-hits.

Detaljene i avtalen ble aldri bekreftet av Jackson selv, men pressen meldte at han hadde inngått en refinansieringsavtale verdt to milliarder kroner mot å overføre sin eierandel til Sony. Jackson skaffet seg katalogen for 300 millioner kroner i 1985, men solgte halvparten til Sony i forbindelse med en finansiell krise.

Jackson måtte nylig stenge av Neverland, ranchen han eier i Santa Ynez, på grunn av ubetalte lønninger og forsikringsavgifter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere