*Nettavisen* Nyheter.

Jackson minst populær pappa

Michael Jackson ble kåret til den minst beundrede pappaen i en avstemning.

(SIDE2): Det britiske nettstedet match.com spurte sine single leserne hvilke kjendispappaer de beundret mest og minst.

Over halvparten av stemmene
Av 500 deltagere stemte hele 64 prosent på Jackson som den minst populære. Han ble ettefulgt av millionæren Steve Bing, faren til Liz Hurleys sønn Damien som hadde 17 prosent. På tredjeplass kom fotballspilleren Dwight Yorke, som er far til Jordans eldste og handikappede sønn med sine 9 prosent.

Usympatiske
Michael Jackson har tre barn. Han har trukket seg helt fra rampelyset etter at han ble frikjent for seksuelt å ha misbrukt en ung gutt.

Steve Bing nektet for å være faren til Liz Hurleys sønn helt til en DNA-test beviste at han var det. Men han har aldri ville hatt noe med sønnen å gjøre, og er ikke involvert i hans liv.

Dwight Yorke fikk barn med glamourmodellen Jordan, men forholdet var over lenge før den tid. Diverse krangler mellom dem to, inkludert om hvorvidt fødselen skulle direktesendes på internett, gjorde forholdet ganske kjølig.

Ikke tilfeldig
Undersøkelsen viste at tre fjerdedeler av de single foreldrene som stemte fram Jackson hadde selv barn under fem år. Bing var spesielt upopulær blant britiske kvinner.

Becks mest populær
Merkelig nok, med tanke på ryktene om utroskap, ble fotballspiller David Bekcham kåret til den beste pappaen. Det spekuleres nå i om han og Victoria venter barn nummer fire.

Les saken her

Han fikk omtrent en tredjedel av stemmene, og ble tett etterfulgt av Live 8-arrangør Bob Geldof.

Beckham og kokken Jamie Oliver var mer populære blant kvinnene som deltok, mens Tony Blair og Prince Charles fikk respekt blant mennene. Liam Gallagher fra Oasis klarte bare å skrape sammen 1 prosent av stemmene i den kategorien.

Må lytte
Det kom også fram at at tålmodighet og evnen til å lytte er de viktigste egenskapene en far bør ha, mens kun tre prosent satte generøsitet høyest.

Les også

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.