Gå til sidens hovedinnhold

Jakter en tredje person etter skudd mot hus

10-15 skudd ble løsnet mot hus der det befant seg barn.

Tirsdag kveld ved 21.20-tiden ble det avfyrt skudd mot en bil og et hus i Greinstadveien på Bryne. En familie med barn befant seg i huset, men ingen ble truffet av skuddene, skriver Aftenbladet.no.

Ifølge politiet skal det ha vært snakk om 10-15 skudd med 9 millimeters ammunisjon.

To pågrepet
To personer ble pågrepet av politiet onsdag morgen etter en væpnet politiaksjon.

Operasjonsleder Arild Bjørnevoll ved Rogaland politidistrikt sier til avisen at politiet rykket ut med en stor bevæpnet styrke da meldingen om skuddene kom tirsdag kveld.

- Vi har ikke kjennskap til hva som ligger bak hendelsen. Det er funnet kulehull i en bil og det er funnet prosjektiler på stedet, sier Arild Bjørnevoll.

Ifølge politiet ble skuddene avfyrt fra en bil som stanset utenfor boligen i Greinstadveien. Politiet melder onsdag formiddag at to biler var involvert, men det er uklart om det ble skutt fra begge bilene.

Jakter tredje person
De to som er pågrepet ble pågrepet i forbindelse med en aksjon mot en adresse tilhørende den ene bilen. Politiet etterlyser nå en tredje person i den andre bilen.

- Vi utelukker ikke at han er i besittelse av våpen og kan være farlig, sier fungerende lensmann Jan Ove Lunde ved Time lensmannskontor til Aftenbladet.no.

Politiet vil ikke gå i detaljer om personen de nå leter etter.

Kjenning av politiet
Bjørnevoll sier til dagbladet.no at eieren av bilen som sto ved huset, er en kjenning av politiet.

- Vi har vært i kontakt med bileieren, sier han.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken