Gå til sidens hovedinnhold

Jakter navngitte mistenkte etter balltreangrep i Lørenskog

Skårer/Oslo (NTB-Ole-Tommy Pedersen): Politiet mistenker navngitte personer for å ha påført en 19-åring kritiske skader i en leilighet på Skårer i Lørenskog søndag morgen. Minst fire personer skal stå bak ugjerningen.

19-åringen ligger på Ullevål sykehus og var gjennom flere operasjoner søndag. Skadene var mandag formiddag fortsatt betegnet som kritiske, opplyser politiadvokat Jon Aga i Romerike politidistrikt til NTB.

- Vi mener det er minst fire personer som har tatt seg inn og i ulik grad deltatt i angrepet. Vi har flere personer som har status som mistenkt i saken, sier Aga, som av hensyn til etterforskningen ikke ønsker å gi flere detaljer om de mistenkte.

En 16-årig kamerat av 19-åringen som var i leiligheten, fulgte etter gjerningsmennene og skal ha blitt tatt som gissel. Han ringte politiet og fortalte at han var blitt tatt med av gjerningsmennene, men ble kastet ut av bilen ved Triaden kjøpesenter i 10.30-tiden.

Gjerningsmennene skal ha kjørt en mørk sedan fra gjerningsstedet, og politiet er fortsatt på jakt etter denne. 16-åringen ble plukket opp av en politipatrulje ved butikken Flisekompaniet ved Triaden. (©NTB)