RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på jentetalenter

Sist oppdatert:
Har du en fotograf i magen? Ta bilder av Kari Traas skijenter, og vinn utstyr og opplevelsespremier.

(BIIPMAG): Er du jente, og glad i å ta bilder? Søndag 2.november arrangerer Nikon i samarbeid med Kari Traa Skilag fotoaudition for alle jenter med et fototalent.

Les også: - Norske jenter er vågale

Opp og frem
Grunntanken bak Kari Traa Skilag er å hjelpe unge jenter opp og frem, og nå ønsker sponsoren Nikon å gjøre det samme. Alle jenter med interesse for foto oppfordres til å melde seg på en utfordrende fotoaudition søndag 2.november på Norges Toppidrettssenter - hvor Kari Traa og jentene fra serien «Kulejenter» skal fotograferes både i vann, på land, og i lufta(!)

Jenteteam
15 deltakere vil derfra bli plukket ut til «Nikons jenteteam», og vil få muligheten til å delta på spennende workshops med Guri Dahl, en av landets fremste fotografer. I tillegg blir det arrangert fotokonkurranse med diverse utstyr og opplevelser som premie.

Påmelding
Er du jente, og har en fotograf i magen? Meld deg på innen 30.oktober, til andresen@nikon.no , og møt opp på Toppidrettssenteret (Sognsveien 228) fra kl 11.00 søndag 2.november.

PS: Har du ikke mulighet til å stille på audition i Oslo, vil det fra 7.november være mulig å delta på nett. biipMag kommer tilbake med mer informasjon!

Les også:
Går for ull i VM
Fargeeksplosjon fra Kari Traa
Miljøvennlige vinterklær fra Burton

Det siste fra biipMag: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere