RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter på mystisk Hollywood-kjendis

Sist oppdatert:
I USA vekker en nettdagbok stor oppmerksomhet. Forfatteren skjuler seg bak psevdonymet Rance, og hevder at han er en av Hollywoods mest kjente skuespillere.

Stadig flere amerikanere tar nå turen innom nettdagboken som dukket opp på nettet i desember 2003. Rance har helt siden starten hevdet at han er en av filmbyens mest kjente personer.

I dagboken legger Rance ut nyheter og sladder fra Hollywood, og han har etter hvert fått en stor tilhengerskare. Nylig gjorde det anerkjente nyhetsbyrået Reuters et intervju med han via e-post.

På spørsmålet om han var en kjent skuespiller svarte han

- Eller en kjent skuespillerinne kanskje. Bare ikke Donald Trump.

Johnny Depp på besøk?
På nettet er den omtalte dagboken like populær som basketstjernen Kobe Bryant og skuespillerinnen Sandra Bullock.

Den mystiske skribenten har også satt i gang utallige diskusjoner på nettet der folk diskuterer hvem som skjuler seg bak psevdonymet «Rance», etter hvert har diskusjonene rundt den mystiske dagboken også spredt seg til kjendismiljøet i Hollywood, skriver Lycos.

Den mystiske forfatteren passer også på å holde liv i diskusjonen. Nylig skrev han at en av de som hadde lagt igjen en kommentar på nettsiden hans var Johnny Depp.

Blant forslagene til hvem det er som egentlig skriver den mystiske dagboken finner man kjente navn som Ben Affleck, Jim Carrey, Owen Wilson og George Clooney.

Mystikken lever videre
Som alltid er det mange fantasifulle teorier. Rance legger av og til ut kryptiske spørrekonkurranser. I en av disse er svaret identisk med en tekst som Ben Affleck har tatovert på ryggen, hevder en nettbruker.

Det er store sjanser for at det hele bare er en spøk, men så lenge det er et viss sjanse for at det virkelig er en kjendis som skriver denne dagboken vil den nok få mye oppmerksomhet. Folk flest elsker litt mystikk i hverdagen.

Dagboken kan du besøke ved å følge lenken under.

Besøk Rance Blog

Her kan du lese et avsnitt om hvordan det er å være kjendis, ifølge Rance

Her kan du få din egen nettdagbok

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere