Gå til sidens hovedinnhold

Jaktet tobakkstyver og taggere

To hettekledde personer forsvant da politiet ankom Bergkrystallen T-banestasjon etter melding om tagging denne uken. Les politiloggen her.

Rygget på kvinne (80)

NORDSETER: Mandag formiddag fikk politiet melding om trafikkulykke med personskade i Ivar Knutsons vei. En 60 år gammel mann hadde rygget på en kvinne på 80 år. Bilen hadde ikke stor hastighet og kvinnen virket uskadd, men hun ble tatt med til fastlege for kontroll. Forholdet er anmeldt.

LES OGSÅ: Tok strupetak på kontrollør

LES OGSÅ: Snikeren som hadde tidenes unnskyldning

Oljetank tok fyr

MANGLERUD: Mandag ettermiddag var det voldsom røykutvikling fra en blokk i Traktorveien. Det viste seg at det var sanert en oljetank under bakken som hadde tatt fyr, men det var ingen fare for spredning. Brannvesenet meldte om at det tok litt tid å få slukket brannen, men klokken 15.43 var arbeidet avsluttet.

Røykutvikling fra varmeanlegg

SKULLERUD: Det ble meldt om nok en bilbrann i Johan Scharffenbergs vei mandag kveld. Bilen stod parkert i en busslomme. Det var stor røykutvikling, men det viste seg at det ikke var brann, men eksos fra en Webasto (en motor-/ bilvarmer).

Sultne tyver

BRÅTEN: Noen brøt seg inn i butikken Matkroken på Bråten tirsdag morgen. Innbruddstyven(e) hadde tatt seg inn ved å skjære et hull i veggen.

Tatt uten lappen

HOLMLIA: En 34 år gammel bilfører ble stanset i Ravnåsveien tirsdag kveld. 34-åringen hadde ikke gyldig førerkort. Bilen var i tillegg begjært avregistrert så da ble bilen avskiltet også.

Rygget inn i stjålet bil

NORDSTRAND: En samvittighetsfull bilfører meldte i fra til politiet etter å ha rygget i en bil onsdag. Bilen var noen oppskrapet og bulkete. Bilen hadde stått hensatt lenge i Birgitte Hammers vei, og det viste seg at bilen var meldt savnet 26. mai. Viking ble rekvirert og bilen ble tauet inn.

Tobakkstyver stakk av

ÅSBRÅTEN: Natt til torsdag hørte naboer bråk fra Spar i Dyretråkket. Politiet kom til stedet og konstaterte at det hadde vært innbrudd. To personer hadde forsvunnet fra stedet, de kom seg unna med noen sigaretter og tobakk.

Stjal smykker og klær

MUNKERUD: Det ble meldt ifra om innbrudd fra bolig i Munkerudbakken torsdag morgen. Noen hadde brutt opp et vindu og kommet seg unna med smykker, klær og en bærbar pc. Åstedet er undersøkt av åstedsgransker.

Søkte etter taggere

BERGKRYSTALLEN: Politiet rykket ut til Bergkrystallen T-banestasjon torsdag kveld etter rapporter om tagging. To personer med lyse bukser, mørke jakker og skyggeluer forsvant fra stedet. En hundepatrulje gikk spor uten at de mistenkte ble påtruffet.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?