RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jalland klar for Vålerenga

Sist oppdatert:
LA MANGA (vif.no): Vi har gleden av å bekrefte at Jørgen Jallands overgang fra Rubin Kazan til Vålerenga er formelt i orden, etter at spillerens sluttpakke med Rubin Kazan ble sluttforhandlet tirsdag.

Mandag kunne vi melde at alle forhandlinger mellom Vålerenga og Rubin Kazan, og Vålerenga og Jørgen Jalland var i boks. Allikevel manglet Jallands sluttpakke fra Rubin Kazan, noe som potensielt kunne ha veltet overgangen.

- Jeg kan fortelle at alle papirer er signert fra alle parter, og det er en sann glede å kunne prestentere Jørgen Jalland som en ny tilvekst i Vålerenga, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

- Jørgen selv er også svært fornøyd og lettet over at ting har falt på plass, og klubben er fornøyd med å ha hentet en svært god fotballspiller.

Med alt på plass, kan det hende at Jalland kan gjøre sin redebut i Vålerenga-trøya i kveldens kamp mot Brann på La Manga.

Leter fortsatt
Vålerenga har nå styrket stallen med to spillere, Jalland og den polske kantspilleren Sebastian Mila.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass disse to så langt, det har vært viktig for oss. Vi er fortsatt på utkikk, men har fått to gode spillere som skal hjelpe oss framover, sier Aalbu.

For komplett oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr, besøk våre mobilsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere