RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ PLASS: Side2 møtte Sir Roger Moore og hans kone Christina Tholstrup i Møgeltønder bare timer før det kongelige danske bryllupet lørdag.
PÅ PLASS: Side2 møtte Sir Roger Moore og hans kone Christina Tholstrup i Møgeltønder bare timer før det kongelige danske bryllupet lørdag. Foto: Camilla Flaatten (Side2)

James Bond i kongelig bryllup

Sist oppdatert:
Ruslende i Møgeltønders gater lørdag formiddag møter Side2 ingen ringere enn Roger Moore med kone.

(MØGELTØNDER/SIDE2): Der kom han i dobbeltspent dress med gullknapper og sin svenske frue, lady Christina Tholstrup (68). Hun i vakkert helhvitt dress og store solbriller strålte om kapp med solen ved siden av sin verdensberømte mann. Paret var glade og avslappet der de ruslet ned brusteinsgaten i Møgeltønder. og hilste pent på alle som sto litt måpende over det kjente skue.

Se bilder fra byen nederst i saken!

Gleder seg
Side2 spør Sir Roger Moore (81) om han gleder seg til det kongelige bryllupet.

- Jeg gleder meg veldig, sier selveste James Bond til Side2. Roger Moore ble ifjor hedret for sin lange karriere på lerretet med en stjerne på walk of fame i Hollywood.

Les også: Jaws hedret sin Bond

Superstjernen, som er kjent for filmene "Helgenen" og selvsagt som 007-agenten, var på plass i Møgeltønder før helgen og nøt det vakre og varme været i landsbyen som venter spent på at brudeparet skal ankomme.

Les også:Bryllupsfeber herjer danskene

Moore og hans kone er bare et par av de svært berømte gjestene som er i gang med festen allerede.

Ifølge Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, er Roger Moore en svært nær venn av prinsen og også en veldig god venn av prins Joachims ekskone - grevinne Alexandra.

Stor fest
James Bond skal feste med 300 celebre gjester fra ulike europeiske kongehus, samt familie og venner av brudeparet.

Det norske kongehuset er representert med kronprins Haakon (34) og kronprinsesse Mette-Marit (34) som prinsesse Märtha Louise (36) og Ari Behn (35). Fra den svenske kongehuset kommer kronprinsesse Victoria (30).

Les mer her: Her skal de gifte seg!

78

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere