RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

James Bond til Nintendo DS

Sist oppdatert:
Activision bekrefter «GoldenEye 007» til verdens mest solgte lommekonsoll.

På spillmessen E3 2010 annonserte Nintendo at den gamle N64-klassikeren «GoldenEye» gjenfødes på Wii. Med unntak av at Daniel Craig har erstattet Brosnan som Bond, skal alt være slik det skal. Det vil si at både den strålende enspillerdelen og den utrolige flerspillerdelen er på plass.

Wii er imidlertid ikke den eneste konsollen Bond får lisens til å drepe på. Nintendo la torsdag fram et mindre hyggelig kvartalsregnskap, og annonserte samtidig at spillstudioet n-Space jobber med en versjon av «GoldenEye 007» til Nintendo DS.

N-Space står bak spill som «Call of Duty: Modern Warfare Mobilized» til DS, og jobber også med «Call of Duty: Black Ops» til det samme formatet.

Det ble ikke annonsert flere detaljer rundt spillet, men vi regner med at det slippes omtrent samtidig med Wii-versjonen senere i 2010.

Tallene fra Nintendo viser at spillgiganten taper penger for første gang på nesten fire år, skriver Gamespot. I de tre siste månedene regnet bakover fra 30. juni har selskapet tapt nesten 300 millioner dollar. En av hovedgrunnene til inntektsfallet skal være at salget av både maskinvaren Nintendo DS og spill til DS og Wii feilet. En sterk kurs for yen i forhold til dollar og europeisk valuta har også gjort sitt til inntektstapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere