RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jan Thomas leder Hollywood-fruer

Foto: Paul Weaver (Side2)
Sist oppdatert:
Jan Thomas skal lede nytt TVNorge-program.

(SIDE2:) Både TVNorge og TV3 er i gang med en programserie over norske kvinner som er gift med mektige menn i Hollywood.

God Kveld, Norge melder at Jan Thomas skal lede TVNorge-satsingen.

Ifølge GKN ble han valgt fordi han har et godt og bredt kontaktnett i byen. Jan Thomas bodde og arbeidet i Hollywood i flere år før han vendte hjem til Norge, åpnet sin egen salong og begynte å gi norske kvinner stylingtips.

Jan Thomas ønsker ikke å kommentere programlederrollen overfor God Kveld, Norge.

TV3s versjon av hollywoodfruene skal være en norsk variant av den svenske suksessen. Det var denne svenske serien som kastet Anna Anka inn i rampelyset her i Skandinavia.

Ifølge både TV3 og TVNorge vil de to seriene være ulike. TVNorge følger 10 kvinner i glitterbyen, blant dem modellen Monica Hansen.

Det er imidlertid ikke første gang de to kanalene kolliderer med nokså like programkonsepter. Det forrige som handlet om kjendismiddager havnet i retten fordi TV3 mente at TV Norge har kopiert deres kokkeprogram «Klokka 8 hos meg» med sitt «4-stjernes middag halv åtte».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere