*Nettavisen* Nyheter.

Janet Jackson er livredd

Foto: (Foto: AFP/SCANPIX)

Janet Jackson saksøker nå en truende fan fra New York.

06.03.05 18:43

Det er ikke bare Michael som sliter i Jacksonklanen for tiden. Janet Jackson har i lengre tid slitt med en truende fan. Nå har hun blitt så redd at hun har politianmeldt han.

- Det er bare tidsspørsmål før han får sjansen til å skade meg, sier superstjernen i en erklæring for å få et rettslig påbud mot Robert Gardner. 46-åringen som bor i New York skal ha trakassert Janet Jackson de siste ti årene melder Daily News.

Jacksons advokater leverte sist uke inn en anmeldelse i Santa Monica, California i et siste håp om å få slutt på trakasseringen.

Fakser i ett sett

Gardner fortalte i en av de siste faksenen han sendte popdivaen at han jobber i Brooklyn for Doe Fund som er en veldedighetsorganisasjon som hjelper hjemløse med å finne jobb og bolig.

Den omdiskuterte popstjernen påstår at Gardner står bak en rekke ubehagelige fakser og telefoner de siste årenen. Det hele startet i 1996 da den svært overvektige Gardner erklærte at han ville starte en familie med Janet.

Dukket opp med kniv

Tiltross for at den elskovssyke Gardner påsto at han bodde på hospitser klarte han å følge etter Jackson uansett hvor hun opptrådte i landet. Mannen skal blant annet ha bedt om penger til huslån. I tillegg har han klaget til Janets ansatte at hun skylder han penger for jobber han skal ha gjort for henne.

- Mr. Gardners forsøk på å kontakte meg inneholder ofte syke seksuelle referanser, forteller hun i rettsdokumentene.

I april 2004 prøvde han å komme inn på Rockefeller Center der Janet deltok på prøvene til «Saturday Night Live». Sikkerhetsvaktenen fikk stoppet han og gjennomsøkte bagen hans som viste seg å inneholde boksåpner, saks og en kniv.

Og i februar fakset han henne og sa at han ville møte henne når han kom til Los Angeles hvor Janet deltok på Grammy Awards.

Nektes alt

Ifølge rettsdokumentene krever Jackson at Gardner skal bli nektet å kontakte hennes familie og ansatte i tillegg til henne selv.

Saken skal opp i retten den 17 mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.