RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Chris Pizzello (AP)

Janet vil ha Michaels barn

Michael Jacksons søster ønsker å ta over ansvaret for sin døde brors barn.

Til tross for at Michael Jacksons død nå begynner å komme litt på avstand, er på ingen måte dramaet rundt hans død over.

Hvem skal ta seg av barna?
Et av de mest sentrale temaene er hvem som skal overta foreldreansvaret for hans tre barn.

I Michaels testamente skal moren og Diana Ross stå oppført, men de siste årene skal Michael ha vært klar på at han ønsket at han søster Janet skulle ta hånd om barna.

Skal ha et svært nært forhold
Ifølge The Sun skal Janet ha et svært nært forhold til barna og fremstår som en morsfigur for dem, hevder personer som står nær familien.

– Janet har sagt 'jeg elsker dem og jeg vil stå fram og oppdra dem hvis det er hva de ønsker', forteller en kilde.

– Det er klart for alle at barna går til henne for trøst og råd. Janet blomstrer som en kvinne med enorme morsinstinkter, sier den anonyme kilden.

Moren har ansvaret midlertidig
I øyeblikket er det Michaels 79 år gamle mor som har omsorgsretten for barna, men en ny rettshøring er planlagt senere denne måneden, etter at Michaels ekskone Debbie Rowe ønsket å være med i avgjørelsen.

Rowe skal fortsatt ikke ha fremsatt noen formelle krav om omsorgsretten, selv om hun ifølge meldinger har ombestemt seg og likevel ønsker barna. Derimot har hun saksøkt en påstått venn som hevdet at Rowe ville gi seg i kampen om barna om hun fikk penger.

Pastoren er klar på hva han mener
Hva som skjer videre er høyst usikkert, men pastor June Gatlin, som sto nær Michael, er klar på at Janet er det rette valget.

– Hvis noe skjedde med hans mor ønsket han at Janet skulle passe på hans barn. Michael elsket sin søster, han stolte uttrykkelig på henne, forteller han ifølge The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere