*Nettavisen* Nyheter.

Januartilbud i Fedonklubben

Ta kontroll over din livsstil med Fedonklubben i dag! Registrer deg nå og få en måneds gratis medlemskap. Du får tilgang til tusenvis av oppskrifter, få hjelp til røykeslutt, skaff deg en ukes trening på SATS og diskuter dine erfaringer med andre.

18.01.06 09:58

(SIDE2): Meld deg inn i Fedonklubben i dag, og få en måneds gratis medlemskap i tillegg til medlemsskapet i januar. Det vil si: Betaler du for januar får du hele februar med på kjøpet.

Mat er livsglede. Riktig kosthold kombinert med mosjon og sunt levesett for øvrig er avgjørende for vår helse. Som lege og spesialist i indremedisin med pasientkontakt gjennom snart 20 år har jeg erfart at folks helse ofte er knyttet opp til deres kosthold og levesett. Omfattende internasjonal forskning har vist at et riktig sammensatt kosthold kan gjøre livet bedre for svært mange mennesker.

Med vennlig hilsen

Dr. Fedon Lindberg

Bli en ikke-røyker du også!

Ettersom Fedonklubben tilbyr sine medlemmer hjelp til livsstilsendringer, er det naturlig å inkludere røykeslutt. I denne anledning vil vi fremover motivere våre medlemmer til å stumpe røyken i samarbeid med Allen Carrs «Easyway to Stop Smoking». Kvitter man seg med nikotinen, kvitter man seg samtidig med en god del plager i hverdagslivet - som igjen fører til at endringer i livsstilen for øvrig blir enklere og mer behagelige å gjennomføre. Les mer her.

Som medlem i Fedonklubben får du blant annet:

15 000 menyforslag

Oppskrifter tilpasset dine behov

Treningstips

En ukes gratis trening

Hjelp til røykeslutt

Din personlige side

Diskusjonsforum

Ekspertpanel

Personlig oppfølging

Nyhetsbrev

Nett-treff

- «Den beste måten å bli deprimert, utbrent og energiløs på, er utsettelser» (Mestringsekspert i Fedonklubben Bent Skaalerud)

Registrer deg i dag på www.fedonklubben.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag