RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jarl Goli tilbake på TV-skjermen

Sist oppdatert:
Tidligere TV-stjerne Jarl Goli er tilbake i manesjen. Denne gang skal han finne lokale helter i Vestfold.

Han ble landskjent sammen med Eli på barne-TV på NRK. Siden har Jarl Goli vært innom mange prosjekter, blant annet TV3.

Nå har han en ny plan, å utvikle personaliasjangeren på lokal-TV. Statens medieforvaltning har gitt TV Vestfold et tilskudd på nesten kr.300.000 for å utvikle denne sjangeren.

Og journalist, programleder og skuespiller Goli er nå i full gang med planleggingen, skriver TV Vestfold i en pressemelding.

- Vi har i lang tid sett at lokal- TV har et uutnyttet potensial i å sende programmer - utover nyheter - som inkluderer innbyggerne i langt større grad. Erfaringene våre er at engasjementet for lokal-TV er stort når vi lager reportasjer om høydepunktene i vestfoldingenes hverdag, sier daglig leder og ansvarlig redaktør Kjerstin Torpmann-Hagen (bildet) og nevner skolerevyer, 17.mai-tog og jubileer som eksempler på dette.

- Når TV Vestfold-redaktøren kontaktet meg angående dette prosjektet var jeg aller først litt skeptisk til hvordan dette skulle bli engasjerende TV for folk flest. Det kan fort gi den samme følelsen som å kikke i fremmede menneskers fotoalbum. Men da jeg begynte å tenke litt mer på det, skjønte jeg fort at dette kan bli spennende og engasjerende TV når det blir løst på riktig måte. Nå kan jeg nesten ikke vente med å få prøvd ut noen av ideene våre, sier Jarl Goli i meldingen.

Det nye programkonseptet vil inngå i den etablerte helgesendingen hvor den lokale kulturpersonligheten Benny Virik guider vestfoldinger gjennom kulturlivet i fylket.

- Vi har i første omgang planlagt sendinger frem til nyttår. Det nye konseptet er et utviklingsprosjekt og erfaringene herfra ønsker medieforvaltningen skal komme hele lokal-TV-bransjen til gode. Vi tror og håper imidlertid at dette blir så godt mottatt blant vestfoldinger at vi klarer å finansiere videre drift med reklame, sier Torpmann-Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere