*Nettavisen* Nyheter.

Jediridderne har vendt tilbake

Kast ut kone, kjæreste og barn. Slå av mobiltelefonen. Fyll opp fryseren med pizza og kjøleskapet med Cola. Jediridderne er her igjen.

02.11.09 13:13

«Knights of the Old Republic» er kanskje det beste enkle rollespillet som er laget uansett plattform. Ikke overraskende kommer oppfølgeren relativt raskt. Historien i dette spillet starter fem år etter forrige spill, men likevel svært lenge før filmene de fleste kjenner.

Ny historie
Sith-lordene har nesten utryddet alle jediridderne og du er en av de få som er igjen som kan snu utviklingen. Som forrige gang er det dine handlinger som avgjør om du blir en snill jedi eller en slem (light og dark). Eller egentlig, alt er som forrige gang. Alt utenom historien.

Utviklerne av dette spillet har velsignet oss med noe som er alt for sjeldent. Her har man ikke funnet opp kruttet på nytt, men brukt om igjen det kruttet som virket så utrolig godt sist gang. Ingen nye funksjoner som gjør det vanskeligere eller mer innviklet, bare det samme deilige spillet som sist med helt nye figurer og historie.

Altomgripende
For deg som er så uheldig at du ikke var borti den forrige utgaven kan vi fortelle deg at rollespillet følger tradisjonelle rollespillelementer blandet med det beste fra eventyrspillene. Du bruker hodet mer enn noe annet, og historien utvikler seg etter de valg du tar. Det hele er så altomgripende at når du først setter deg ned med spillet er det svært vanskelig å rive seg vekk igjen.

Like bra som det forrige, og et spill alle som innehar en Xbox bør eie. Kjøp. Løp. Use the Force.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.