Jeffers slo tilbake

Francis Jeffers ble lånt ut til Everton da Arsenal-manager Arsene Wenger ikke fant plass til ham. Onsdag straffet han sin egen klubb nådeløst.

08.01.04 07:19

EVERTON - ARSENAL 1-1: Det var nemlig Jeffers (22) som kjørte showet på Goodison Park etter at han kom innpå 20 minutter før slutt.

Spisstalentet hadde et par nesten-sjanser, før han løp fra hele Arsenal-forsvaret og tvang Jens Lehmann til å redde et hardt og godt skudd. Returen satt den kanadiske spissen Tomasz Radzinski i mål. Dermed mistet "The Gunners" viktige poeng i toppen av tabellen.

- Ikke oss selv
Arsenal-manager sa til Sky Sports etter kampen at han ikke fryktet Jeffers, og aldri hadde bedt Everton om å spille uten den innleide spissen.

- Vi var rett og slett ikke oss selv i dag, og det så ut som vi ikke hadde glemt tapet her sist sesong, sa Wenger.

London-laget er stadig uten tap i årets ligasesong, men viktigere er det at de mistet terreng til Manchester United i teten.

Kunne tapt
- Vi kunne fort ha tapt her i dag. Everton kjempet oss ut av stilen, og mentalt var ikke dette en kamp vi likte, sa Wenger.

Everton-sjef David Moyes koste seg ettersom kampen skred frem.

- Arsenal har bedre spillere enn oss, men vi nektet dem rom på banen. Og etter seieren mot dem i fjor er vi ikke redde for dem lenger, sa han til Sky Sports.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.