Gå til sidens hovedinnhold

– Jeg flytter ikke!

– Det er merkelig at noen bare kan komme med et utbyggingsforslag for andres tomt uten å spørre eierne først, sier Rita Lilleløkken i Oppsalveien 25.

OPPSAL: Mantin Eiendom har bedt Plan- og bygningsetaten om et oppstartsmøte for et utbyggingsforslag for Oppsalveien 23-27. Forslaget innebærer riving av flere bygninger for å bygge tre nye blokker, men eiendomsutviklerne har ikke kontaktet grunneierne for å høre om de er interessert i å selge.

Rita Lilleløkken har jobbet som frisør i Oppsalveien 25 siden 1978, og reagerer kraftig på at eiendomsutviklere kan foreslå å rive både salongen hennes og flere nabohus uten å ha snakket med eierne først.

LES OGSÅ: Snøhetta skal tegne nye boliger på Skøyenåsen

Vil ikke selge

Lilleløkken har ingen planer om å nedlegge Studio Style Frisør før hun skal gå av med pensjon.

– Jeg eier en del av huset her og er ikke interessert i å selge. Ikke snakk om at jeg vil skubbes bort herfra, da mister jeg jobben min og inntekten min, sier Lilleløkken opprørt.

Hun er svært overrasket over at noen i det hele tatt vurderer å rive hus og bygge blokker på andres tomt uten å spørre om eierne er interessert først.

LES OGSÅ: Nå nedlegges Oppsal postkontor

– Et sjokk

Ingen av de naboene Lilleløkken har rukket å snakke med har hørt om forslaget før nå.

– Én nabo har akkurat søkt om å bygge på huset sitt, og jeg tror dette kommer som et sjokk på oss alle, sier hun.

– Dette er så frekt, og de skal ha mange, mange millioner for at dette skal kunne være interessant. De jeg har snakket med er imot, så dette håper jeg kommunen bare avviser, sier frisøren.

LES FLERE SAKER OM OPPSAL HER

Reklame

Dette må du vite om årets Formel 1-sesong