Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har sommerfugler i magen

Det er igjen 14 deltakere i Grease; sju jenter og sju gutter. En gutt og en jente kjemper om rollen som Sandy og Dandy i TVNorges store satsning i Oslo Spektrum.

En av deltakerne, Alexandra Joner (18), går på Fagerborg videregående skole. Men akkurat nå har hun null sosialt liv.

- Jeg har fri fra skolen nå. All tid går med til øving. Det sosiale og skolelivet er borte, sier hun til Lokalavisenfrogner.

Lang CV

Til tross for sin unge alder, har Alexandra vært med på mye spennende.

I fjor var hun med i Dansefeber på samme kanal. I tillegg har hun vært danser i Spellemansprisen (Madcon), vært på Dansefeberturne med Riksteateret, Dansefeber-finalist, Melodi grand prix junior, Gullfisken (TV2) Mira Craig, VG-lista topp 20 (Mira Craig) og varmet opp for Pharrell Williams på Quarten.

Videre har hun dessuten den offisielle Norway cup-låten "Kick that Ball", hun har opptrådt på VG-lista topp 20-turneen, varmet opp for The Fugees i Oslo Spektrum, varmet opp for Wyclef Jean på Trondheim-festivalen, og for Snoop Dog og P. Diddy i Oslo Spektrum - for å nevne noe.

Blandet følelse

Alexandra Joner har kun sju hinder igjen til å få rollen som Sandy sammen med andre skuespillere som Maria Haukaas Storeng, Brit Elisabeth Haagensli, Hans Marius Hoff Mittet og Helge Gimle i muskalen Grease The Spectacular Show.

Selv om hun har vært med på mye spennende, har hun nerver før onsdagens program.

- Jeg både gruer og gleder meg. Alt kan egentlig skje på onsdag. Men jeg krysser fingrene. Akkurat nå har jeg sommerfugler i magen, avslutter Alexandra Joner, før hun må tilbake til sangtimen sin.

Alexandra Joner er i aksjon på onsdag - på direktesending kl. 20.00 på TVNorge.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem