RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Amy Sussman/Getty Images for The Griffin/AFP

Jeg kysset Russell Brand

Og jeg likte det! sier Katy Perry.

(SIDE2): Komikeren Russell Brand og Katy Perry har vært på hemmelig romantisk ferie sammen i Thailand. Det skriver Daily Mail.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Store nyheter
Rykter forteller nå at komikeren nøt den romantiske ferien med den amerikanske artisten Katy Perry. Ferien ble trolig planlagt etter at de to ble observert sammen på Lady Gagas nachspiel etter MTV Video Music Awards 13. september. Etter en rekke telefonflørter, skal Brand ha invitert Perry med på en syv dagers lang ferie til Thailand.

Artisten vil ikke uttalte hvem hun var på ferie med, men avslørte noen hemmeligheter på Twitter få dager etter at hun var kommet hjem.

«Etter en uke i magiske Thailand er jeg klar for å møte den virkelige verden igjen» skrev hun, og torsdag kom det flere nyheter på Twitter.

«Psst, jeg har en hemmelighet. STORE nyheter kommer om få dager» avslørte hun.

Brand skal også ha skrevet om sin Thailand-tur på Twitter, men fokuserte på Buddismen og elefanter.

Fantasert om Katy
En kilde har nå uttalt til The Sun at Russell har siklet etter Katy i lang tid.

- Russell har fantasert om Katy i flere år. Når de begge var på MTV music awards i New York, fikk Russell endelig sjansen til å skru på sjarmen.

- Katy kjenner til hans bad boy-rykte, men klarte ikke å motstå - spesielt når Russell sendte henne et dikt med kommentaren; «Vær så snill, send meg et dikt tilbake».

Russel lo seg neste i hjel da Katy sendte et bilde av puppene med teksten «poem» tilbake. Russell skal ha blitt imponert og sendte en invitasjon til Thailand i retur.

- Han er så fantastisk
Paret skal ha møttes for første gang under MTV Video Music Awards i fjor, og allerede da kysset de, men det var kun i en filmrolle til filmen «Get Him To The Greek» .

- Jeg måtte kysse i scenen med Pink og Katy Perry. Katy Perry er fantastisk. Jeg spilte ikke med noen av dem. Skuespillet stoppet, fortalte Russell.

Katy uttalte seg også om Russell under et intervju med Scott Mills on Radio 1 i fjor.

- Jeg har møtt Russell Brand som jeg nå er forelsket i. Jeg elsker han, han er så fantastisk. Han har den verste sansen for humor, men på den beste måten, sa hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere