RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Jeg må gjøre det jeg liker best: å drepe folk»

FLAMMER: Et hus brenner etter at en mann satte fyr på og deretter skjøt og drepte en svare politimann og en brannmann mens han skadet to andre brannmenn i Webster New York.
FLAMMER: Et hus brenner etter at en mann satte fyr på og deretter skjøt og drepte en svare politimann og en brannmann mens han skadet to andre brannmenn i Webster New York. Foto: REUTERS
Sist oppdatert:
Liket av drapsmannens savnede søster, samt et notat av han, er funnet i Webster.

Et lik er funnet på stedet hvor flere brannmenn ble skutt i småbyen Webster tidlig mandag morgen. Det er trolig snakk om liket etter gjerningsmannens søster, opplyser politiet.

To brannmenn ble drept og to andre såret i skytingen i Webster, som ligger i delstaten New York i USA. Gjerningsmannen, 62 år gamle William Spengler, åpnet ild idet brannmannskapene kom til stedet. Ifølge politiet hadde han trolig selv stiftet brannen for å lokke brannmannskapene dit.

Åtte bygninger slukt av flammene
Skytingen forhindret brannmannskapene fra å komme i gang med slukkingen, og i alt åtte bygninger ble til slutt slukt av flammene.

I ettertid er et lik funnet på stedet, kunngjorde politisjef Gerald Pickering tirsdag. Ifølge lokalavisa Democrat and Chronicle er det trolig snakk om Spenglers 67 år gamle søster Cheryl, som har vært savnet siden mandag.

«Jeg må se hvor mye av nabolaget jeg kan brenne ned»
Politiet har også funnet et notat fra Spengler. «Jeg må fortsatt gjøre meg klar til å se hvor mye av nabolaget jeg kan brenne ned og gjøre det jeg liker best: å drepe folk», skriver Spengler der. Ifølge politisjefen er det to til tre sider lange notatet usammenhengende. Motivet for ugjerningen er fortsatt uklart.

Spengler ble funnet død på stedet etter skytingen. Ifølge politiet tok han sitt eget liv. Han har tidligere sonet en dom på 17 års fengsel for drapet på sin egen bestemor. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere