-Jeg klarer ikke å se på ham som et menneske lenger. Han er et monster på grunn av måten han behandler alle kvinner på. Han gjør alt for å tråkke ned andre mennesker. Mest sannsynlig for å føle seg litt bedre.

Det sa Julio Kopsengs tidligere samboer da hun vitnet i Oslo tingrett torsdag.

De to bodde sammen i ni måneder i 2009. Kopseng er tiltalt for å ha voldtatt kvinnen, men også for å ha utsatt henne for vold i samboerforholdet.

Kvinnen fortalte at Kopseng lagde knurrelyder som en okse når han voldtok henne.

- Han lagde sånne knurrelyder. Det var som det klikket i hodet hans når jeg sa nei. Han skiftet personlighet. Han ble sånn når jeg sa nei, når jeg strittet imot og når han ga meg bank, fortalte kvinnen.

- Ble hjernevasket
Kvinnen møtte Kopseng gjennom Facebook ved årsskifte 2008/2009. Kvinnen fortalte om en rekke ganger da Kopseng hadde slått henne og snakket nedsettende til henne.

- Han var veldig glad i å kaste meg inn i veggen, sa kvinnen, og:

- Han sa alt som kan trykke en kvinne ned.

Kvinnen fortalte at hun i flere måneder i 2009 ble hjernevasket så mye at hun til slutt trodde at hun fortjente å bli behandlet slik.

- Jeg trodde at alt var galt med meg, sa kvinnen.

Glovarmt vann
Ved et tilfelle skulle Kopseng straffe henne fordi hun hadde begynt med p-piller igjen.

- Han fylte et badekar med kokvarmt vann og der skulle jeg sitte i ti minutter. Der satt han på toalettet og tok tiden mens jeg brant i badekaret. Jeg hadde det forferdelig vondt. Det var helt fryktelig å sitte i badekaret. Det brant i huden. "Kan jeg ikke gå opp" sa jeg. "Nei, du skal sitte i ti minutter" sa han, Når jeg forsøkte å reise meg så tok han tak i skuldrene mine og dyttet meg ned i badekaret igjen. Når det hadde gått ti minutter så kunne jeg komme opp. Etter det var det greit. Da var alt fint igjen. Han skjønner ikke hva han gjør samtidig som han ikke skjønner det. Det er som en knapp han trykker på så går det i glemmeboka. Da er han helt ferdig med det.

Kvinnen fortalte om en rekke hendelser der kvinner hadde vært i leiligheten deres for blant annet å ta bilder. Flere ganger hørte kvinnen at Kopseng hadde sex med kvinnene inne på toalettet.

Ved et tilfelle lå en venninne av Kopseng over i deres seng mens de alle tre lå der.

Ble voldtatt
- Han lå i sengen og holdt rundt henne hele natten. Jeg hørte han lå og jukket på henne. Jeg fikk ikke sove, og til slutt kastet han meg ut av soverommet, fortalte kvinnen.

Ved et tilfelle tok hun ham også på fersk gjerning da han løftet opp skjørtet til kvinnen og tok henne bakfra.

- Han sa han bare hadde rettet på korsettet hennes, men jeg viste ham bilde jeg hadde tatt med mobiltelefonen. Da sa han bare men «jeg elsker deg».

Kvinnen fortalte også hvordan hun selv ble voldtatt av Kopseng. Hun fortalte at Kopseng kunne beordre henne til å ha sex med henne. Selv når hun sa klart nei, så bare fortsatte han.

- Jeg gråt og gråt og sa at det gjorde vondt. Han sa «jeg vet du ville det. Du lå så beleilig til». Selv om du er i et forhold med en kvinne så kan du ikke bare ta for deg. Et nei er et nei, sa kvinnen i Oslo tingrett.

Kvinnen gikk i lengre perioder med sår i underlivet på grunn av ufrivillig sex med Kopseng. Den tidligere samboeren fortalte i retten at Kopseng mot slutten av forholdet hadde møtt en annen kvinne som han hadde sex med.

- I slutten av forholdet hadde han også sex med NN rett foran meg, men da tenkte jeg at det var bedre at han hadde sex med henne så slapp jeg å ha vondt, sa kvinnen.