Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal servere Ottar kaffe

Strippebar ønsker kvinnegruppa Ottar velkommen når de skal demonstrere.

Kjedeleder i strippeklubben «Dreams Showbar», Atle Maaø, ønsker Ottar lykke til med deres planlagte aksjon lørdag. Han lover å servere demonstrantene kaffe, skriver BA.no.

- De skal få kaffe. Det sier jeg ikke for å provosere, men fordi vi brys oss om våre medmennesker, sier Maaø.

Han blir verken provosert eller bekymret når BA forteller ham at Ottar skal starte den første aksjonen mot «Dreams Showbar» i morgen kveld.

- Dette bekymrer meg ikke. Jeg vil ønske dem lykke til. Dette gjør oss mer motivert til å vise Bergen by at vi er et seriøst konsept og at vi har alle papirer og tillatelser i orden, sier han.

Demokrati
- Vi bor heldigvis i et demokrati i Norge, og folk må selvsagt, innenfor lovlige former, få lov til å ytre sine meninger. Jeg har full respekt for at Ottar velger denne metoden.

Kjedelederen har merket seg at de får masse støtte fra folk i Bergen både på Facebook, og fra bloggere.

- Jeg regner det som opplagt at Ottar har søkt politiet om tillatelse til eventuelle demonstrasjoner, og at disse foregår i former som ikke hindrer våre gjester adgang til våre lokaler, og at de ikke sjikanerer våre gjester, sier han.

Stengt
Ottar har brukt den siste tiden til å forberede en demonstrasjon mot strippeklubben.

I 1992 ble strippeklubben Tropicana stengt. Da hadde kvinnebevegelsen hatt demostrasjoner 12 fredagskvelder på rad. Ane Kristine Aadland håper på samme resultat 18 år etter

- Vi skal gjøre det litt ubehagelig for dem. Vi blir en fin gjeng og håper flere stiller på lørdag. Alle er velkommen til å demonstrere, sier hun til avisen.

Flere nyheter fra Bergen kan du lese her!

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken