Gå til sidens hovedinnhold

– Jeg trodde det var fjernet, og betongklosser satt opp

Statens vegvesen skulle fjerne det ulovlig dumpede søppelet i Mortensrudveien sist uke. Det ligger der fremdeles.

MORTENSRUD: Overingeniør Olaf Mathiesen blir overrasket når Nordstrands Blad mandag morgen forteller han at søppelet fortsatt lå urørt fredag ettermiddag.

– Jeg trodde det var fjernet, og betongklosser satt opp, sier han, og fortsetter:

– Det skulle vært gjort i begynnelsen av forrige uke, men på grunn av snøfall har dette nok ikke gått så fort som vi ønsket. Det er bare å beklage.

Vegvesenet har ansvaret

Det var sist uke Statens vegvesen tok på seg ansvaret for å fjerne sofaer, toaletter, kofferter, tv-er, stoler, leker og en mengde personlige dokumenter som de siste månedene er dumpet på tomten vis a vis Shell-stasjon på E6.

– Søppelet ligger ved rampa til Statens vegvesen, så det er de som har ansvaret for «sidearealet» selv om det er privat grunn, sa Odd Bratteberg, pressetalsmann i Bymiljøetaten, sist uke.

Lover å fjerne...

Olaf Mathisen tok altså utfordringen på strak arm.

– Vi skal nullstille tomta. Det har vi lovet. Nå tar vi en tur til området sammen med entreprenøren for å bli enige om fjerningen av både skrot og også en del byggeavfall som ligger under det dumpede søppelet, sier han.

... og nå er det borte!

Ved lunsjtider mandag får Nordstrands Blad melding om at søppelet er fjernet og betongklosser satt opp for å forhindre at noen skal kjøre inn og tømme søppel på tomten i fremtiden.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet