*Nettavisen* Nyheter.

Jeg vil ha motstand!

Foto: (Namco)

Det er gøy å vinne, men det hadde vært greit å tape noen ganger også.

Små, enkle spill er for de fleste som liker spill litt som tyggegummi sammenlignet med middag. Det er ikke helt den virkelige greia, men søren som det er vanskelig å slutte hvis du først har begynt.

Hvis du først begynner med spill som Bejeweled eller for den sakens skyld Zuma, er det utrolig vanskelig å slutte. For øyeblikket er tyggegummien min lynversjonen av Scrabble på norsk, kalt Scrabble Zing.

Spillet foregår på mange måter slik Scrabble gjør. Du får 7 bokstaver og skal lage ord. Forskjellen er at du spiller bare mot deg selv og klokken, over fem runder. Du kan også legge så mange ord du klarer hver gang. Eller mot deg selv og mot deg selv, på vår nye spilltjeneste møter jeg andre.

Og her er det DU kommer inn i bildet: Jeg vil nemlig ha motstand. Ikke det at jeg ikke møter andre, men jeg er foreløpig relativt ubeseiret. Jeg sier relativt, fordi jeg klarte å logge meg inn på den engelskspråklige versjonen av spillet og kom til skade for å tape et par kamper gitt.

Du kan sikkert prøve noen av de hundrevis av andre spillene som Uno, Mahjong, Luxor, 8-ball Pool eller Storm Chaser, men skal du møte meg - som jeg gjerne vil - så tar du en runde Scrabble.

Her kan du spille Scrabble Zing

Her kan du sjekke ut de andre spillene på vår nye spilltjeneste

Annonsebilag