*Nettavisen* Nyheter.

Jegere fant kvinne (73) død

Har vært savnet siden 1. august.

26.09.10 10:00

- Politiet fikk lørdag ettermiddag melding fra noen jegere om at de hadde funnet en død person i Åmli kommune i Aust Agder, skriver Telemark politidistrikt i en pressemelding.

- Det gikk som vi håpet, at noen skulle finne henne i løpet av høsten. I dag startet elgjakta, og jegere fant henne i Tovdalsvassdraget i Åmli kommune i Aust-Agder, sier lensmann i Fyresdal, Odd Skeivoll til Varden.

Savnet siden 1. august
Wenche Egholm fra Grimstad forsvant da hun var på bærtur i Birtedalen 1. august, og store styrker har lett etter henne. Folk i Fyresdal har på eget initiativ lett helt fram til nå.

Personen lå ute i terrenget i nærheten av Grunnetjønnsbu turisthytte, og et politihelikopter og en politimann fra Agder har vært på stedet og hentet den døde personen.

- Det er henne
Den døde er en dame og hun vil bli obdusert og identifisert ved rettsmedisinsk institutt i Oslo over helgen.

- Kvinnen er nå fraktet til sykehus til obduksjon. Vi kan med sikkerhet si at det er henne, signalementet passer helt overens med det vi sendte ut da hun ble borte. Klærne hun hadde på seg den dagen hun forsvant, stemmer overens med de kvinnen som er funnet har. Men vi må finne ut hva dødsårsaken er, og kvinnen er derfor sendt til obduksjon, sier Skeivoll til Varden.

Familien til Ekholm er varslet om funnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.