Gå til sidens hovedinnhold

Jegere fant savnet kvinne (77) død

Savnet etter bærtur i Drevdalen i Trysil.

Trysil (NTB): Den 77 år gamle kvinnen som ble meldt savnet fredag forrige uke, ble lørdag funnet død av et jaktlag nord for Drevdalen i Trysil kommune.

Store mannskaper i form av blant annet firvillige, Sivilforsvaret, politi og hunder har lett etter kvinnen siden hun forsvant. Onsdag endret politiet aksjonens status som søk etter antatt omkommet.

Hedmark politidistrikt opplyser lørdag kveld at et jaktlag fant den døde kvinnen i ei myr. Politihelikoptret hentet kvinnen til Trysil. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt med 77-åringen.

Den 77 år gamle kvinnen som kommer fra Trysil, ble sist sett fredag for over en uke siden på vei mellom Støtriset og Petrograd i kommunen. Hun dro ut alene for å plukke bær og var lokalkjent og vant til å gå tur. Bilen hennes ble funnet i Bittermarka ved Støtriset.

- Fredag skrev hun seg inn i hytteboka i Petterbua, som ligger om lag 3 kilometer i luftlinje fra der bilen hennes sto. Det er det siste livstegnet fra henne, sa operasjonsleder Vidar Pedersen i Hedmark politidistrikt tirsdag. (©NTB)