RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jekker opp Telenor

Sist oppdatert:
First Securities ser høyere verdier i Telenor og justerer opp både kursmålet og anbefalingen.
- Vi ser høyere verdier i selskapet basert på blant annet justeringer i våre valutaforutsetninger, en lavere rabatt på Telenors eierandel i Kyvistar og høyere verdivurdering av de europeiske eierandelene etter den siste tidens oppgang i sektoren, skriver First i sin morgenkommentar.

Kursmålet jekkes opp med 4 kroner til 126 kroner, mens anbefalingen heves til akkumuler fra markedsvekt. I praksis betyr dette at First anbefaler kjøp av aksjen.

- De sterke inntjeningsutsiktene for mobilvirksomheten i vekstmarkedene er intakt. Den positive utviklingen vil drives av en rask penetrasjon i Bangladesh, Pakistan og Thailand, i tillegg til ARPU-vekst i Øst Europa.

Blant annet trekker meglerhuset frem at det snart er klart for en sesongmessig sterk periode for telekom-aksjer. First mener også at Telenor nå er mer attraktivt priset med et «pris over resultat»-intervall (P/E) på 12-15. Dermed prises det norske teleselskapet på linje med andre europeiske telekomaksjer, men har større potensial.

Oppsummering:

Anbefaling: Akkumuler
Kursmål: 126 kroner per aksje
Meglerhus: First Securities
Dato: 12. juni 2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere