RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TILBAKE: Jennie Garth har takket ja til en rolle i den nye spin-off serien basert på «Beverly Hills». Her er hun sammen med Luke Perry, en av de andre heltene fra den originale serien.
TILBAKE: Jennie Garth har takket ja til en rolle i den nye spin-off serien basert på «Beverly Hills». Her er hun sammen med Luke Perry, en av de andre heltene fra den originale serien. Foto: Getty Images (2008 Getty Images)

Jennie Garth tilbake til 90210

Sist oppdatert:
Jennie Garth er den første av de gamle stjernene som har takket ja til en rolle i den nye spin-off serien til «Beverly Hills 90210».

(SIDE2): Ryktene har vært mange, men først på lørdag bekrefter produksjonsselskapet The CW at en av de gamle profilene fra «Beverly Hills 90210» returnerer til den kommende spin-off serien. Jennie Garth vil da som nå spille rollen som Kelly Taylor.

Rådgiver

Ifølge The CW vil Garth i serien holde hus på West Beverly High, naturligvis ikke som elev denne gangen, men som rådgiver.

Jenny Garth har de siste årene vært opptatt med tv-serien «What I Like About You». 36-åringen var aktuell for en ny serie med navnet «My Best Frien’s Girl», men droppet ut forrige måned. Mange tok det som et tegn på at «Beverly Hills» fristet mer, og det ser ut til at spekulasjonene medførte riktighet.

Garth har faktisk spilt Kelly Taylor én gang siden Bevery Hills gikk av lufta i 2000, nærmere bestemt i en episode av animasjonsserien «Family Guy».

Sexundervisning

Ingen av de andre skuespillerne fra originalserien har foreløpig takket ja til et gjensyn med sine gamle roller, men sannsynligheten er stor for at flere av dem vil følge Jennie Garth.

Tori Spelling har tidligere uttalt at hun gjerne stiller opp i den nye versjonen av «Beverly Hills».

-Jeg kunne spilt den gøyale sexundervisningslæreren på skolen. Det hadde vært moro med tanke på at Donna Martin var USAs mest beryktede jomfru i sin tid, sier hun til People.com.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere