Jennifer Lopez' treningstips

Etter fødselen har J. Lo lagt om vanene.

(SIDE2): Etter at Jennifer Lopez (39) fødte tvillingene Emme og Max i februar har hun måttet kjempe for å komme i form igjen. Og hun benytter seg av uvante treningsmetoder, viser det seg.

Vil konkurrere
Den velformede stjernen har slått seg på triatlon, som består av både sykling, svømming og løping. Hun nbefaler denne formen for trening til alle nybakte mammaer. Lopez har til og med planer om å være med i konkurranse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Du må starte langsomt for så å gi deg selv tid. Dette er ikke noe som er naturlig for meg, men jeg liker en utfordring og se hva jeg klarer å gjøre ut av den, sier hun til Femalefirst.

Sangerinnen innrømmer at svømming ikke er hennes sterkeste side.

- Jeg har ikke tenkt å lyve, svømming er slitsomt. Jeg er en god atlet, men akkurat svømming er ukjent for meg.

Gjør som Jennifer Lopez og start med triatlon du også!

HVA ER TRIATLON?
Triatlon er en multisport som består av svømming, sykling og løping, med alle varianter i distanser, men alltid i denne rekkefølgen. Sporten har sitt opphav på Hawaii i 1978, da en liten gruppe marinesoldater kranglet om hvem av dem som var den best trente idrettsmannen. Commander John Collins foreslo at det beste settet å bestemme det på var å kombinere svømmekonkurransen Waikiki Rough (3,8 km), deretter sykkelløpet Around Oahu (180 km) og til sist Honolulu maraton på 42,2 km.

Fortsatt holdes Ironman verdensmesterskapet hvert år på Hawaii, men nå er det svært vanskelig bare å bli blant de 1700 kvalifiserte til dette stevnet. Det er mange forskjellige distanser, 1500 m svømming, 40 km sykling og 10 km løp var første gang på OL-programmet i Sydney år 2000. Det avholdes også konkurranser over kortere distanser.

«Norseman Xtreme Triathlon» er internasjonalt anerkjent som verdens hardeste triatlonkonkurranse, og arrangeres Norge. Denne består av 3,8 km svømming i Hardangerfjorden, 180 km på sykkel fra Eidfjord til Tessungdalen og 42,2 km løping via Rjukan til Gaustatoppen. Totalt er konkurransen på 226 km og har en høydeforskjell på rundt 5000 meter. Konkurransen har et tak på antall deltakere på 200, og disse kommer til Norge fra hele verden.

Oslofjord Triatlon er landets største triatlonklubb. Klubben har fokus på vanlige mosjonister.

(Kilde: Wikipedia.no)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.