RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jennifer raser mot Jamie

Sist oppdatert:
Jennifer Aniston er såret over at hennes venn, kokken Jamie Oliver, gjerne vil hjelpe til å lage maten i Brad og Angelinas bryllup.

(SIDE2): Flere blader og aviser skriver at Brad Pitt og Angelina Jolie kommer til å gifte seg i Villa d´Este ved Comosjøen i Italia neste uke.

- Det blir ikke noe stort bryllup. De har begge vært gift tidligere og vil ikke lage noe stor sak ut av det, sier en kilde til Sunday Express.

I anledning bryllupet har Jamie Oliver sagt seg villig til å lage maten, skriver avisen.

Gode venner

Det tidligere ekteparet Aniston/Pitt skal ha vært svært begeistret over Olivers matprogrammer og inviterte den kjente kokken over til Los Angeles i anledning Brads 40 års dag. Siden den gang har de blitt gode venner.

Til tross for at Brad og Jennifer nylig skilte lag har Jamie hatt kontakt med dem begge. Men den vakre skuespilleren hadde neppe trodd at Jamie skulle hjelpe til i Brads nye bryllup.

Svært såret

- Jennifer så på Jamie som en venn, så da hun denne uken fikk se bilder av Jamie på middag med Brad, Madonna og Guy Ritchie ble hun forbauset.

- Det var derimot da hun litt senere fikk høre at de hadde diskutert det forestående bryllupet, og at Jamie gjerne ville være involvert at Friends-stjernen ble såret og rasende, skriver den britiske avisen, ifølge Aftonbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere