*Nettavisen* Nyheter.

Jenny blir talkshowvert

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Det blir som å hoppe etter Wirkola, sier niesen til Fredrik Skavlan.

(SIDE2): Jenny Skavlan (23) blir ny programleder i STUDIO 5. Talkshowet setter i gang med ny sesong i september.

– I noen år er det jeg som har vært intervjuobjektet. Generelt synes jeg det er mye morsommere å sitte på den andre siden av bordet. Å være den som stiller spørsmål. Jeg har vært aktivt med i klubben «Nysgjerrigper» siden jeg var liten, og er nok en synser og gransker. Det kan komme god med, sier Jenny i en pressemelding fra TV Norge.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hennes onkel, Fredrik Skavlan, er blant Norges mest kjente og suksessfulle programledere.

– Jeg blir vel Pippi-versjonen av ham - litt mer upassende og rampete. Men det blir uansett som å hoppe etter Wirkola, sier 23-åringen.

Hun gleder seg til å ta fatt på programlederrollen, men påpeker at det fremdeles vil være film og design hun skal fokusere mest på.

Mye på plakaten
Jenny Skavlan har spilt i filmer som «Fatso» og «Død Snø». I januar til neste år blir hun å se i gangsterkomedien «Tomme tønner». I høst er den populære skuespilleren også aktuell som designer for Bik Bok.

Programledere som har vært å se på Studio 5 er Karita Bekkemellem, Eli Hagen, Mina Hadjian, Martine Aurdal, Kari Simonsen, Heidi Nordby Lunde, Birgitte Lund Nakken, Ingeborg Heldal, Astrid Gunnestad og Gro-Helen Tørum.

Programmet har sesongpremiere 7. september kl. 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag