RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul weaver (Side2)

Jenny og Maria som brud

Sist oppdatert:
Kjoledesignerens drømmekolleksjon - se bildene her!

OSLO KONGRESSENTER (SIDE2): Det bare måtte bli suksess da Leila Hafzi skulle designe en brudekolleksjon, men forventningene var da også store. Kjendiser, presse og motepersonligheter hadde tatt turen for å se hva designeren hadde og tilby – og det er liten tvil om at hun innfridde forventningene.

Se bilder fra catwalken nederst i saken!

Hafzi inviterte nemlig til en herlig visning, med store personligheter på catwalken.

Maria Skappel (23) gjorde som supermodell Heidi Klum (36), og stilte på catwalken kun seks uker etter fødselen. Hun så fantastisk ut i en lavendelfarget kjole, med dyp utringning. I salen satt både mamma Dorthe Skappel, og kjæresten Andreas Holzweiler og det var liten tvil om at sistnevnte var fornøyd med kjærestens innsats.

- Det er vilt å se kjæresten sin i brudekjole, og hun var helt fantastisk på catwalken, sier Holzweiler til Side2 etter visningen og legge til at han synes Hafzi er en av de dyktigste designerne han vet om.

Bølger mot gulvet
Og at Hafzi er dyktig, er det ingen tvil om. De karakteristiske Hafzi-kjolene er lange og flagrende, med en syteknikk som får kjolene til nærmeste å bølge utover gulvet. Med detaljer, som chiffon-rosetter og lange bånd som knyttes rundt midjen, får kjolene også en karakteristikk som gjør de mer til ett kunstverk enn et plagg.

Skavlan som brud
Alle modellene så fantastiske ut i Hafzi-kjolene, men den som strålte aller mest var Jenny Skavlan (23). Dette var hennes andre runde på catwalken under Oslo Fashion Week, og den nye rollen kler henne svært godt.

Det gikk et gisp gjennom salen da hun, i en drøm av en kjole, skred nedover catwalken sammen med to små barn. Den sarte lillafargen, og det litt frekke snittet var en kombinasjon som utvilsomt kledte Skavlan svært godt.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Side2 om kolleksjonen:
Leila Hafzi er helt klart dronningen av kjoledesign, og hun beviser nok en gang at hun er best på det hun kan! Det er nesten som man skulle si at enhver kvinne burde ha en Leila Hafzi kjole i skapet, og etter denne visningen er det grunn til å tro at mange vil drømme om å gifte seg i en.

Det er spesielt måten kjolene faller som bølger mot gulvet, som gjør at vi nærmest hyller Hafzis design. Hennes kreasjoner har en romantisk palett, med uskyldige undertoner. Akkurat slik en brud skal være! Hun er også tro mot sin eksotiske tilnærming til design, noe man kunne se et glimt av i brudekjolene.

En kvinne vil umiddelbart føle seg feminin ved å kle seg i en Leila Hafzi kjole, og dette tror vi også er en av grunnene til at hun er manges desiderte favorittdesigner. Flagrende kjoler, kombinert med romantiske og sarte fargepaletter gjør kolleksjonen til en herlig drøm – som man håper aldri tar slutt.

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

2904

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere