RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jenny Skavlan erstattes

Foto: Stabburet (Stabburet)
Sist oppdatert:
Sjekk hvem som blir Norges nye pizza-ansikt.

(SIDE2): Onsdag kveld slippes den nye Grandiosa-reklamen for TV. Og skuespiller Jenny Skavlan er byttet ut.

Tidligere Idol-dommer, forfatter og sist kjent som paneldeltaker i TVNorges «Sladder», Tor Milde fronter frossenpizzaen.

- Denne gangen har vi valgt å gå for Idol-setting og ønsket å ha med en av de tidligere dommerne. Tor Milde er den mest profilerte dommeren, og passet godt. Han har mye godt humør og er seg selv, tross av at han fortsatt går under «Slemme-Tor», sier informasjonsleder Inger Marie F. Ingdahl ved Stabburet.

I reklamen er Milde Idol-dommer og spiller seg selv. Han avgjør hvilken av Idol-deltakerne som tar vekk paprikaen på pizzaen på den kuleste måten.

Pizza-baben
Jenny Skavlan ble nærmest superstjerne i Norge etter at hun spilte hovedrollen i Grandiosa-reklamen i 2007. Den resulterte blant annet i at det ble etablert flere fangrupper for henne på nettsamfunnet Facebook, og hun toppet flere kåringer over landets mest sexy kvinner.

Foruten reklamejobber har skuespilleren blant annet spilt i filmene «Jakten på nyresteinen», «Fatso» og «Død Snø». Fredrik Skavlans niese deltok også i TV 2s underholdningsprogram «Skal vi danse» i fjor.

Men nå byttes altså pizza-baben ut med en eldre mann.

Se «Full Pakke»-reklamen med Skavlan her.(Ekstern link)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere