*Nettavisen* Nyheter.

Jensen beklager at kvinnen ikke føler seg ivaretatt

Oslo (NTB-Steinar Schjetne): Frp-leder Siv Jensen sier kvinnen som anklager to partifeller for voldtekt, skal få den hjelpen hun trenger. Saken håndteres i tråd med Frps strenge retningslinjer, ifølge partilederen.

27.09.13 10:57

Siv Jensen hevder hun først ble informert om saken torsdag formiddag, til tross for at den aktuelle kvinnen ifølge TV 2 kom fram med anklagene i en epost allerede i slutten av august, stilet til Jensen og en kvinnelig stortingsrepresentant. Eposten ble ikke fanget opp og lest av partilederen, som nå på andre uka sitter dypt inne i sonderinger om et framtidig regjeringssamarbeid.

- Hun har sendt en epost som et svar på en masseutsendelse som gikk fra Frp til tusenvis av tillitsvalgte i valgkampen. Hennes epost har aldri kommet til min personlige epost, derfor har jeg heller ikke fått anledning til å lese den eller besvare den, sier Siv Jensen.

Hun sier hun vanskelig kan kommentere saken ytterligere, da den er under etterforskning av politiet, men beklager at kvinnen ikke føler seg godt nok ivaretatt av partiet etter at hun forsøkte å varsle ledelsen om anklagene.

- Slike saker er alltid alvorlig og skal håndteres i tråd med våre strenge retningslinjer av vårt organisasjonsutvalg, sier Frp-leder Jensen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.