RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Finansminister og partileder Siv Jensen (Frp) under Fremskrittspartiets landsstyremøte i Oslo søndag formiddag.
Finansminister og partileder Siv Jensen (Frp) under Fremskrittspartiets landsstyremøte i Oslo søndag formiddag. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Jensen mener bilfritt sentrum er et dårlig mareritt

Sist oppdatert:
Bilfritt sentrum i Oslo, ingen utbygging av E18 vest for hovedstaden, rushtidsavgift og flere bomstasjoner høres ifølge Frp-leder Siv Jensen ut som «et dårlig mareritt».

Jensen gikk til frontalangrep mot Arbeiderpartiet og det nye byrådet i Oslo søndag.

– Jeg er nesten litt fascinert – tror jeg – over at det fortsatt finnes partier i Norge som gjør alt de kan for å gjøre livet litt ekstra surt for folk, sa Jensen før hun omtalte forslaget bilfritt sentrum som «tåpelig symbolpolitikk».

– Derfor er vanskelig å forstå hva som er den egentlige hensikten bak forslaget. Jeg har store problemer med å forstå det, la hun til.

Frp-lederen er bekymret for at det rødgrønne Oslo-samarbeidet kan danne modell for en konstellasjon i Stortinget etter 2017-valget:

– Miljøpartiet gikk til valg på disse ytterliggående forslagene, og det er ikke oppsiktsvekkende at de presset dette inn i forhandlingene om byrådsplattformen. Det oppsiktsvekkende er at Ap gikk med på det. Jeg er selvfølgelig bekymret for hvilke ringvirkninger dette samarbeidet kan få – også inn i Stortinget. Det mener jeg folk må tenke gjennom, sa Jensen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere