RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jensen scoret

Sist oppdatert:

Vålerengas unge høyrekant Christer Jensen er denne sesongen utleid til Adeccoligaklubben Strømmen, som ledes av tidligere VIF-trener Petter Myhre.

Lørdag spilte Strømmen treningskamp borte mot Bærum på Kadettangen og vant 3-0. En meget fortjent seier i følge rapportene fra Strømmens trenerduo Thomas Berntsen og Petter Myhre på strommen-if.no.

- Etter å ha hatt meget variable treningsforhold den siste tiden var vi litt spente inn mot denne kampen på hvor vi sto med tanke på samhandling og struktur. Vi vet vi har lagt et meget godt grunnlag på det fysiske, men har nok en del å gå på både offensivt og defensivt, skriver trenerduoen på Strømmens hjemmeside.

Jensen fastsatte

Forsvarsspiller Francois Yabre stanget inn en corner fra Andreas Moen til 1-0 før Moen selv økte til 2-0 på pasning fra innbytter Jonas Rygg.

Christer Jensen fastsatte sluttresultatet til 3-0 da han forserte nydelig og selv satt ballen i mål.

- 2. omgang startet enda bedre enn den første. Vi brukte færre touch, forflyttet oss bra og var hele tiden på gang, skriver Myhre og Berntsen.

Mer om kampen på Strømmens hjemmesider

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere