*Nettavisen* Nyheter.

Jenssen bet danskebåt-vakt

YDMYKENDE: Jenny Jenssen beskriver hendelsen ombord på Stena Saga som ydmykende og trakasserende. Foto: (Scanpix)

Endte på glattcelle - nå politianmelder Jenny Jenssen og ektemannen ferjeselskapets vakter.

06.08.09 14:48

(SIDE2): Jenny Jenssen og ektemann Tor Søreng har anmeldt vakter fra Stena Saga etter det de mener er voldelig opptreden, skriver VG. Men en vakt har også anmeldt dansebanddronningen etter at hun bet ham i basketaket som oppsto.

Begynte å slåss
- Det ble et basketak med armer og bein, og det var da urkraften kom, og jeg bet ham. Jeg handlet i selvforsvar, sier Jenssen til avisen.

Hendelsen som fant sted i slutten av juli da paret feiret om bord på båten som var siste stopp på VG-lista turneen. Håndgemenget med vaktene ble ifølge Søreng utløst oppe på dekket etter bråk i baren.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Dyttet
Da vaktene dyttet Søreng, ble Jenssen så sint at hun bestemte seg for å anmelde vaktene og tok derfor bilde av dem. Det likte de dårlig og ifølge avisen skal det ha resultert i at de bestemte seg for å ta Jenssens ektemann. Han ble lagt i bakken og det var da Jenny bet vakten. Ekteparet endte deretter opp på glattcelle.

- Både jeg og Tor har politianmeldt det, og jeg håper sannheten kommer fram. Jeg har hatt et godt samarbeid med Stena Line i mange år, og for første gang i mitt liv var jeg både nervøs og lei meg på båten, sier Jenny Jenssen.

Produktsjef i Stena Line, Håkan Wennerblom, synes det er trist at det lange samarbeidet med Jenssen skal slutte på denne måten.

Wennerblom sier til VG at de sitter på opptak fra overvåkningskaeraer som viser at det var Tor Søreng som fremprovoserte situasjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag