RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jentas venninne reagerte på Øygard-melding

Hamar (NTB): Den nå 17 år gamle jenta gjemte seg bort og skjulte telefonen da hun kommuniserte med Rune Øygard, ifølge en venninne. I en melding skrev ordføreren at han ville tørke jenta.

- Hun viste meg en melding der Øygard skrev at han ville komme og tørke henne etter at hun hadde dusjet. Jeg reagerte på den meldingen, og tok den opp med mamma, sa den 18 år gamle venninnen da hun forklarte seg i Eidsivating lagmannsrett tirsdag.

Moren spekulerte i om Øygard kanskje ikke visste helt hvordan han skulle snakke med ungjenter fordi han ikke hadde noen barn selv. Jenta har imidlertid selv i avhør med politiet karakterisert meldingen som «kjærestemelding». I samme avhør beklaget hun seg over at det uansett ikke var noen vits i å gå videre med mistankene om forholdet mellom Øygard og tenåringsjenta fordi «ingen ville tro på det jeg sa».

«Jeg kunne jo ikke bare gå til moren hennes og si at datteren hennes hadde et spesielt forhold til Rune», går det fram at jenta sa i avhøret.

- Hun gjemte seg bort da hun fikk telefon fra Øygard, og skjulte telefonen da hun fikk meldinger. Hun oppførte seg helt annerledes enn for eksempel da det var moren som ringte, sa jenta i retten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere