*Nettavisen* Nyheter.

Jente (10) alvorlig skadd etter kollisjon på E6

Alle nødetater ilte til.

20.12.14 14:27

To mindreårige barn er skadet etter at to biler kolliderte på E6 i Ullensaker. Motorveien var helt stengt, men er nå åpnet igjen, skriver Romerikes Blad på nett.

Ulykken har skjedd på E6 nordgående, nord for avkjøringen til Jessheim nord. Alle nødetater var raskt på plass, inkludert luftambulanse.

Motorveien ble i en periode helt stengt, men klokka 13.27 opplyser politiet at veien er åpnet igjen.

Skadet av løs bagasje

Politiet ble varslet om ulykken klokka 11.48. Det ble først meldt om mindre personskade, men klokka 12.24 ble dette korrigert av politiet:

«Ulykken kan se ut til å ha større omfang enn først antatt – luftambulansen er på stedet for kontroll av to mindreårige barn. Barna er skadet av løs bagasje samt høyenergi. E6 er helt stengt. Luftambulansen er på stedet», opplyser operasjonssentralen i Romerike politidistrikt på Twitter.

Du kan lese hele artikkelen her.

Totalt fire personer ble sendt til sykehus. Ifølge politiet er en ti år gammel jente fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål med alvorlige, men ikke livstruende, skader.

Tiåringen og det andre barnet satt i bilen som ble truffet bakfra. De to andre skadde satt i den bakerste bilen.

LES OGSÅ: Pakk bilen riktig!

Påkjørsel bakfra

Ifølge politiet skjedde ulykken som følge av at en bil med henger mistet noe gods i veibanen.

Du kan lese hele artikkelen her.

– Det er trolig en stol som har ramlet av. Dette medførte at en bil bremset kraftig ned for dette hinderet i veien, og deretter ble påkjørt bakfra av en annen bil. Bilen med hengeren var ikke fysisk involvert i kollisjonen, sier operasjonsleder Øyvind Strømsborg i Romerike politidistrikt til rb.no.

Begge ulykkesbilene måtte taues inn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.