RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
i jente på elleve år omkom i en båtulykke sør på Byglandsfjorden i Aust-Agder tirsdag ettermiddag. Elleveåringen slo hodet i brukaret på den gamle jernbanebrua sør for Byglandsfjord sentrum da båten var på vei under brua.
i jente på elleve år omkom i en båtulykke sør på Byglandsfjorden i Aust-Agder tirsdag ettermiddag. Elleveåringen slo hodet i brukaret på den gamle jernbanebrua sør for Byglandsfjord sentrum da båten var på vei under brua. Foto: Alf Andersen / NTB scanpix

Jente (11) omkom da båt traff bru

Sist oppdatert:
Ei jente på elleve år omkom i en båtulykke sør på Byglandsfjorden i Aust-Agder tirsdag ettermiddag.

- Det er konstatert at den lille jenta er død. Det kommunale kriseteamet er i kontakt med foreldrene og ivaretar dem, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Elleveåringen slo hodet i brukaret på den gamle jernbanebrua sør for Byglandsfjord sentrum da båten var på vei under brua. Sammen med jenta var hennes 13 år gamle bror. Han skal være uskadd.

Ulykken skjedde ved 15.30-tida ved den gamle jernbanebrua like sør for Byglandsfjord sentrum.

Politi, to ambulanser og luftambulanse kom raskt til stedet der det umiddelbart ble satt i gang førstehjelp. Etter en tid ble jenta hentet av et redningshelikopter. Det ble gjennomført hjerte- og lungekompresjon i helikopteret, men livet sto altså ikke til å redde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere