RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (14) sexutnyttet i ett døgn

Foto: Arkivfoto (Smaalenen)
Sist oppdatert:
Nylig ble en overgrepssak av verste sort rullet opp i tingretten på Mysen. På tiltalebenken satt tre unge karer fra Askim. Fornærmet var ei tenåringsjente fra Hedmark.

(Smaalenene): De unge mennene er nå dømt for grov utnyttelse av jenta. To fikk fengsel i ett år og ni måneder. Tredjemann fikk ett år og seks måneder.

Den unge jenta ble kjent med en av de tiltalte på nettstedet Nettby. Jenta var ute etter et seriøst forhold, og trodde hun hadde funnet det i den unge mannen som sendte henne kjærlighetssanger.

Seriøst forhold
Etter et par uker satte jenta seg på bussen og reiste til Askim. Hun ville treffe sin nettkjæreste. Hun var på jakt etter kjærlighet, respekt og støtte. 14-åringen ble plukket opp på bussholdeplassen og kjørt til en bolig i Askim. Sex ble et tema med en gang. Han ville. Hun ville ikke. Til slutt ga jenta etter for presset. De hadde samleie.

Litt senere kom det en kompis. Han fortalte at han hadde mafiakontakter og skulle bombe hele hjemstedet til jenta om de ikke hadde sex. Så tok det ikke lang tid før det kom en tredjemann. Ei seng ble flyttet ned i stua. I perioder drev alle tre på med jenta samtidig. De byttet på med å ha samleie med henne. Hun var 14, mens guttene var 21, 19 og 18 år.

Følte seg død
I retten forklarte jenta at hun ga opp med å gjøre motstand. For en holdt henne i armene. En annen i beina. Det varte i flere timer. Etter hvert lå hun helt stille og følte seg som en død person. Det ble ikke brukt noen form for prevensjon. Jenta sa hun ikke ville, men da sa den ene tiltalte at han skulle ødelegge livet hennes.

Etter noen timer satte to av de tiltalte seg ned og så på porno på tv. Tredjemann lagde mat. Så kjørte gjengen seg en tur. Da de kom tilbake ville guttene ha mere sex. Det hele holdt på natten gjennom.

De tiltalte sa i retten at de var sikre på at jenta var eldre enn 14 år. Hun hadde også oppført seg som om hun var eldre. Nesten fire år senere stilte jenta opp i tingretten.

Dommerne mente at hun nå så ut som ei svært ung jente, en tenåring.

Selv om det ikke ble brukt trusler og i utgangspunktet ikke fysisk makt for å oppnå sex, mener retten at det dreier seg om en svært grov utnytting av situasjonen. Det er også skjerpende at handlingen ble begått av flere i fellesskap.

Les flere saker på Smaalene.no her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere