*Nettavisen* Nyheter.

Jente (16) påkjørt da hun gikk av bussen - alvorlig skadd

Foto: Google Maps (Google Maps)

Behandles for omfattende hodeskader.

02.12.10 17:04

En ung jente ble ved 17.20-tiden hardt skadd da hun ble påkjørt av en bil etter å ha gått av bussen i Åmli i Aust-Agder. Det melder Agderposten.no

Ved 18.50-tiden kom den skadde jenta til sykehuset i Arendal.

- I forbindelse med at denne jenta var kommet med buss til Åmli, har det umiddelbart etterpå vært et trafikkuhell hvor en bilist har truffet jenta. Forholdene rundt hendelsen er relativt uklart. Her er det tatt opp forklaringer på åstedet.

- Har ikke et klart bilde
- Hvordan kan ulykken ha skjedd?

- Vi har ikke noe klart bilde av hvordan dette har skjedd. Vi har fått noen forklaringer fra én part, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt, til Nettavisen.

- Vi må foreta oppmåling og tekniske undersøkelser og snakke med vitner før vi konkluderer. Det kan ta litt tid, fortsetter Steinsland.

Til Agderposten sier politijurist Per Moseid dette:

- Det vi vet er at hun gikk av bussen, og ble påkjørt i det hun gikk ut i veien bak bussen. Vi har snakket med bilføreren som kjørte på jenta, og fått hans forklaring.

Politijuristen sier de ikke fant grunnlag for å beslaglegge førerkortet, men sier de vil etterforske saken videre.

Alvorlige skader
Tilstanden til jenta skal ennå være uklar, men etter det politiet får opplyst fra sykehuset i Arendal, skal jenta ha fått alvorlige skader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.