RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (18) døde etter trafikkulykke

Sist oppdatert:
En 18 år gammel jente som ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på riksvei 52 i Hemsedal torsdag kveld, døde natt til fredag av skadene.

Hemsedal (NTB): - Sykehuset har opplyst til oss at livet dessverre ikke sto til å redde, sier operasjonsleder Lars Kristian Evensen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Tre personbiler og ett vogntog var involvert i ulykken som skjedde mellom Ulsåk og Trøim i Hemsedal. Politiet fikk melding om ulykken torsdag kveld klokka 18.21.

Fem personer ble skadd, en av dem var den 18 år gamle jenta som senere døde av skadene hun pådro seg. Tre av ungdommene som satt i samme bil som 18-åringen, ble kjørt til Ringerike sykehus i Hønefoss. To av dem betegnes som lettere skadd, mens én har pådratt seg alvorlige skader.

18-åringen ble kjørt til Ullevål sykehus i Oslo. En person som satt i en av de andre bilene, ble kjørt til legesjekk, skriver Bergens Tidende.

Ulykken skjedde da personbilen som de fire ungdommene fra Bergen satt i, trolig fikk sleng og traff vogntoget sidelengs. Bak vogntoget kom det kjørende to personbiler. Den første klarte å stoppe. Det gjorde ikke den andre som traff den første bilen bak.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det snødde på stedet og var svært glatt.

- Vi har hørt at det er ekstremt glatt veibane der oppe, sier Evensen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere