RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jente (18) innrømmer Sandra-vold

Foto: Privat (Privat)
Sist oppdatert:
Men de to andre jentene som er tiltalt i Sandra Isaksen-saken innrømmet ikke straffskyld da rettssaken startet.

NOTODDEN (Telemarksavisa): Retten blir delvis lukket i dag når to av de tre tiltalte i den såkalte Sandra-saken skal forklare seg. Bakgrunnen for dette skal blant annet være at de har sosial angst.

Alle tre er tiltalt for under særdeles skjerpende omstendigheter å ha slått, lugget og sparket Sandra Hennie Isaksen gjentatte ganger mot hodet og overkroppen, slik at Isaksen fikk et kutt i bakhodet, sår på venstre kinnbein, et kutt under venstre øye og blåveis ved venstre øye.

Dette skal ha skjedd lørdag 28. august 2010 - klokken 01.00 i Storgata på Notodden. 18-åringen er også tiltalt for å ha kommet med drapstrusler. 18-åringen er arbeidsledig. 22-åringen er arbeidsledig. 17-åringen går på skole

Her er noen av sakene Nettavisen har skrevet om overfallet:

- Skyldige skal ikke gå fri
Slipper unna etter Sandra-overfallet
- Sandra-saken er svært skremmende
Her er helten som reddet Sandra
- Jeg vet ikke om jeg blir helt bra ennå
- Jeg angrer livet av meg

Anmeldte politiet
Tre politimenn er anmeldt til Spesialenheten for politisaker etter at bare tre av fem utpekte personer ble tiltalt i Sandra Isaksen-saken.

Isaksen mente de to guttene som gikk fri minst var like aktive som de tre jentene.

- Det er helt uforståelig hvordan politiet kan la dem slippe unna. Det hadde jeg aldri trodd, sa Isaksen til TA tidligere i vinter.

De to jentene var på besøk hos en felles venn på Notodden. Da trioen gikk nedover Storgata om kvelden fredag 27. august, ble de angrepet av tre ukjente gutter og ei jente, skriver Fredriksstad blad.

Følg vår dekning av Sandra-saken på Nettavisens nye iPhone App

Stor ungdomsgjeng
- De var helt klart ute etter å ta oss, og oppførte seg svært truende. «Hva faen gjør dere i gata vår», skrek jenta til oss, samtidig som hun grep tak i meg. Vi ble redde, og forsøkte å forklare at vi kun var på besøk på Notodden. Vi sa vi ikke ønsket noe bråk, og etter litt megling forsvant de. Da trodde vi det hele var over, sa Isaklsen til TA få dager etter overfallet

Ett lite minutt senere ble de angrepet av gjengen, som etterhvert besto av 12-13 ungdommer.

- Kameraten vår måtte rømme stedet for å berge seg selv. Og da jeg forsøkte å hjelpe Cathrine, gikk de løs på meg, sa hun som ble holdt av en av guttene mens slagene haglet.

Les flere saker hos TA.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere